Real doet wat het moet doen, WINNEN tegen ZVK Gelko Eisden-Dorp

Real Noorderwijk – ZVK Gelko Eisden-Dorp 5 – 5

 

Wedstrijd startte goed voor Real dat heel veel balbezit had. Real speelde met veel overgave en slim! In de 5 min trapte El Fashi staalhard naar het doel en de Keeper pareerde de bal maar in de rebound maakt Georgi de 1-0 via een trap onder keeper. Na het doelpunt speelde Real de bal uitstekend rond en wou zo Eisden uit hun tent lokken omdat zij het verdedigend speelde. In de 14 min kreeg Real een uitstekende kans om de 2-0 te maken maar de mooie aanval van El Mokhtari via Bouri maar Georgi kon deze kans niet afmaken. In de 14 min kreeg Eisden de eerste mooie kans om 1-1 te maken via een corner maar zij konden deze mooie kans evenmin afmaken. En zo bleven de bordjes op 1 – 0 hangen. De minuut erna veroverde El Attabi de bal van Eisden deed mooie één twee met El Fashi en El Attabi zette zo de 2-0 op het bord. Deze 2de treffer van de avond was een voor Real een ontlading en bevrijding bij de spelers en coaches. Real speelde heel slim de laatste 5 min de bal rond waardoor er nog wel een kansje was om de 3-0 te maken maar deze kwam er niet.
Ruststand 2 tegen 0.

 

In de 24 min maakte El Mokhtari de 3-0 via een uitstekende counter, 3 spelers van Real tegen ééntje van Eisden. Bouri speelde mooi op Georgi en die laatste trapte staalhard naar de 2de paal waar El Mokhtari kwam ingelopen om deze mooie counter af te werken. Real bleef maar drukken en kreeg kans na kans. In de 27 min kans El Fashi alleen op keeper lopte hem maar de bal werd nog net van de lijn gehaald. In de 28 min wederom kans van El Fashi die staalhard op doel trapt maar de jonge keeper van Eisden redde de meubelen. In de 29 min kans voor Eisden die een bal aan de tweede paal net naast trapte. Direct erna tegenaanval van Real, Georgi Karageorgiev en Bouri breken uit, Georgi trapte de bal naar de 2de paal waar Bouri de 4-0 op de bordjes zet.
Daarna kreeg Eisden nog enkele kansjes maar kon deze niet afwerken omdat onze keeper Morad weer steeds in de weg stond. In de 33 min scoort El Attabi zijn tweede van de avond de 5-0 door een echte El Attabi goal. Ilias kreeg bal diep aangespeeld, kapte links, kapte rechts en kapte nog eens links en trapt bij de 3 kap de bal staalhard onder de keeper. De 5-0 was een opluchting in het hele Realkamp dat de punten dik nodig heeft om nog play-off te halen maar onze Coach Yves Heremans gaf onze jongeren in de laatste 6 min van de wedstrijd allemaal speelgelegenheid. Eisden kon nog wel in de 39 min de 5-1 maken maar Real kreeg wat het verdiende en dat is een deugddoende overwinning!

Scroll naar top