"22 Jarige doelman Kevin Hedrickx de absolute blikvanger tijdens Proost Lierse Real Elmos"

Proost Lierse – Real Elmos  4 – 4

Zonder een pak geblesseerde spelers trok Elmos Herentals toch wel fel gehandicapt naar Proost Lierse maar de man van de match werd uiteindelijk Kevin Hendrickx de vervanger van de geblesseerde goalie Morad Talhaqui.

 

Best veel volk in Lier en opvallend van zowat alle bedreigde ploegen was er belangstelling zelfs vanuit het verre Moeskroen.

 

Enfin langs Anas Bouzerda klom de thuisploeg op voorsprong 1-0 maar Kobe Vrancken zorgde voor de gelijkmaker 1-1 en Illias El Attabi bracht de bezoekers bij de rust op een 1-2 voorsprong. Anas Bouzerda draaide met twee goals na de pauze de zaken om 2-2 en 3-2 maar Taoufik Chadli draaide de rollen nog maar eens om 3-3 en 3-4. Hierbij wel vermelden dat de bezoekende goalie Kevin Hendrickx intussen wel uitpakte met enkele mirakelsafes.

 

Het laatste woord was voor Eddine Badr El Yassini 4-4 en meteen was dit de eindstand. De strijd is gestreden Jette eindigt laatste Proost Lierse voorlaatste en La Squadra Mouscron , KK Malle-Beerse en ZVK Eisden Dorp A mogen op de slotdag nog duelleren voor de veilige plaatsen 8-9 en 10.

#forzareal #realelmosherentals #elmos #herentals

A-ploeg: Academy Futsal Montigny - Real Elmos

Scroll naar top